SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Ce am facut
February 14th, 2009 by admin

Ca orice om, orice organizatie are un drum si o poveste… sau mai multe. Aseaza-te in cerc, langa foc si hai sa iti povestim. Despre oameni si intamplari, despre succese sau esecuri, despre ce nu vrem sa uitam. Pagina pentru melancolici si istorici.

Cateva fotografii
Румыния 170.jpg955b.jpg6a.jpg16a.jpgDSC01518.JPG3d6a.jpgDSC04012.JPGDSC00050.JPGana.jpgamir.jpganca.jpgla-strada.jpgРумыния 170.jpgРумыния 177.jpgtoooo big restaurant.JPG

Cronologie sau Istoria Baraka in date

(atenție! se lucrează…)

scrisă de o membră baraka cu licență în istorie

2008 – mergem în Slovenia la ”Diversity on stage” în echipa asta: Cristina, cercetaș, merge la întâlnirea de pregătire, Răzvan, Bogdan, Ela, Andreea sunt participanții, Ruxandra, un pic întârziată, apare pe la mijloc în rol de formator. Jucăm pe stradă în Trebnje la final în parteneriat cu ARTI, Hangar, Joint și alte organizații.

2007 – mereu lângă ARTI, facem un workshop de teatru forum la Le Soleil.

2007  – Ziua V, 2 reprezentații ale piesei Monologurile Vaginului, de Eve Ensler, în regia lui Robert Bălan, cu sprijinul a 12 minunate actrițe.

2007 – Report Human Rights Violations, proiect in cooperare cu ARCI Villa Literno; vine un grup de tineri italieni la București și ne învață cum să facem filmulețe pe teme legate de drepturile omului. Mergem și noi în Italia și cu filmele produse de ambele echipe punem de o vizionare, două.

2007 – suntem parteneri la ”Act and Create for Social Inclusion and Intercultural Dialogue”, un seminar organizat de Affabulazione și Youth Express Network, Ostia-Roma, Italia.

2006 – devenim membri fondatori HREYN (Human Rights Education Youth Network), ca rezultat al unui tumultos seminar la EYCB la care participă Ruxandra.

2006 – Together for Gender Equality, curs de formare internațional realizat cu sprijinul European Youth Foundation, în parteneriat cu Arti (Slovenia), LICHR (Estonia), Nero e non solo (Italia), are loc la Sinaia și București.

2005-2006 – Together. Educație pentru drepturile omului cu tinerii. Campanie de informare și formare pe trei teme: drepturile studenților, rasism și xenofobie și egalitatea sexelor.

2004-2005 – Together vs. gender based discrimination, realizat cu finantare de la EYF. După o după masă lungă în care argumentează, contra-argumentează, discută și dezbat împreună cu alți colegi, Ana Maria și Cristina decid să rămână și ele la Baraka.

2003 – Young in Europe, schimb internațional de tineret, finanțat prin programul Tineret, cu Hilary de la BArts, Scot de la CommunityArts Berlin, Carola, Claudiu și multă multă lume. La final jucăm ”Shaddows of Identity” la Hanu cu Tei.

2003 – Difference and Identity. The otherness, seminar internațional pentru tineret, finanțat de EYF.

2002 – 2003 – Together, tot cu sprijinul SHL, la al doilea an… mai mulți participanți, mai mult entuziasm și proiecte de viitor. Și așa ajunge și Vlad la un seminar și nu mai pleacă, ba chiar se întoarce week-end de week-end și zi de zi.

2002 – acum că le aveam pe toate facem ce știam de atunci și proiectăm.

primăvara 2002 – un proces îndelungat, dar nu foarte, interesat poate… și prin mai avem personalitate… juridică.

2001/2002 – un proces neconsemnat, dar de care unii își aduc aminte: scriem statut, scriem tot felul de acte importante și mai mult nu, gasim notari, cautăm sedii și mai ales visăm… dar nu găsim nume… și durează, doare , până ce într-o seară la universitate la metrou îl aflăm. acum îl știu și alții.

2001/2002 – Together. Primul lui anișor de viață, într-o sală cam micuță la Facultatea de Istorie, și cu sprijinul Schueler Helfen Leben în cadrul programului ”Between the Lines”, coordonat de Community Arts Berlin. După ce se roagă o după-masă întreagă de mama lui, Răzvan primește voie să stea la un seminar de week-end.

2001 – Anca și cu Anca Ruxandra se întâlnesc la ”Crossing the Rainbow. Impact of Tradition on Youth Mentality”, organizat de SSI Erasmus în parteneriat cu o organizație spaniolă. Nu avem știri despre impactul tradiției și sunt puține pagini păstrate din acele zile, dar vedeți mai sus ce impact a avut asupra lor.

“Site-ul nostru este momentan in (re)constructie. Strangem povesti din trecut si cand am terminat de sters praful le vei putea gasi aici.


Leave a Reply

http://www.24hbaraka.org/?page_id=10You must be logged in to post a comment.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa