SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Cine suntem
February 14th, 2009 by admin

Pagina aceasta are menirea de a spune lucruri pe care nu le spunem cand ne intrebi “cine esti?”, ci care pur si simplu… sunt. Pentru restul identitatii noastre, invita-ne la o cafea… sau mai multe.

In ordine aleatorie (oare):

Ruxandra Pandea

Ruxi, a.k.a. Ruxandra Pandea

Ruxi a fost pur si simplu de la inceput, de cand nu exista nici nume, nici statut. Baraka a crescut si a mai atipit, mereu cu ea in frunte. Acum este doctorand in istorie la Universitatea Bucuresti si este membru in consiliul consultativ pe probleme de tineret al Consiliului Europei Cheap . Ii place sa calatoreasca, sa picteze (de fapt sa se murdareasca cu acuarele) si este mereu in mijlocul vreunui conflict intercultural. Are experienta ca trainer pe drepturile omului, managementul conflictului, management de proiect si folosirea teatrului in educatie. ………………………________________________

..___________________________________________________________________________________

Puteti sa o contactati pe mail – ruxandra.pandea@gmail.com sau la telefon – 0727.320.912

..

Vlad AtanasiuVlady, a.k.a. Vlad Atanasiu

Vlad a aterizat in organizatie fara sa isi dea seama ce i se intampla cu adevarat. Fiind usor de spalat pe creier la varsta la care a fost recrutat, a ramas voluntar pana in ziua de astazi. Acum studiaza cvasinecunoscutul domeniu al stiintelor educatiei la Universitatea Bucuresti si mai activeaza intr-o organizatie numita Cheap CROS. Ii place fotografia si este “gadget freak”. Viseaza sa fie un practician desavarsit in comunicare si expert in designul mediilor de invatare. Il consideram genul de visator care nu se vindeca de ideea ca poate face lumea mai buna. Pentru o discutie ce sigur se va incheia cu perspective noi, contactati-l.

Puteti sa il contactati pe mail – Pills Cheap vlad.atanasiu@gmail.com sau la telefon – 0721.717.165

.

Cristina Spanu

Crissa, a.k.a. Cristina Spanu

Cristina este unul dintre voluntarii together care ne-a impresionat si care a ramas. Intre timp a coordonat si Monologurile Vaginului si am pus la cale cateva proiecte internationale. Acum este studenta la Sociologie in cadrul Universitatii Bucuresti si se pregateste activ ca practician de resurse umane, intr-o companie multinationala. Ii place sa calatoreasca, dar doar in conditiile adecvate. Nu ezita prea mult la provocari interesante dar pe de alta parte este infricosator de organizata si pur si simplu face lucrurile sa se intample.

Puteti sa o contactati pe mail – cristina.spanu@gmail.com sau la telefon – 0722.676.704

.

Razvan Pandea buy shallaki by himalaya Lev, a.k.a. Razvan Pandea

Daca Razvan ar fi avut buletin atunci cand baraka s-a infiintat, atunci si el ar fi fost unul dintre fondatori. In prezent se pregateste sa devina student al Facultatii de Istorie din Universitatea Bucuresti si ulterior al RISE. Orice poveste pe care o va spune te va fermeca si nu vei putea rezista  invitiei la o cana de ceai si o narghilea. Creativitatea si pragmatismul se intalnesc inedit in actiunile lui Razvan, fapt pentru care nascocirile lui sunt de multe ori solutii geniale.

online

.

Il puteti gasi pe mail – razvan.pandea@gmail.com sau la telefon 0726.543.189

.

Pills

Ana-Maria Gradinariu

Ana, a.k.a. Ana-Maria Gradinariu

Ana a fost atrasa de magia baraka in cadrul together 2004-2005 si de atunci a jucat pe scena organizatiei diverse roluri. Acum este studenta la Jurnalism si Stiintele Comunicarii in cadrul Universitatii Bucuresti. Este voluntar si la A.R.T. Fusion unde organizeaza piese de teatru. Ii place la fel de mult sa joace teatru cat sa il savureze si crede in puterea sa de schimbare sociala. E o romantica incurabila (oricat de cliseu ar parea) si isi mai petrece timpul creativ facand fotografii.

O puteti gasi pe mail – anamaria.gradinariu@gmail.com sau la telefon – 0724.129.394


Leave a Reply

http://www.24hbaraka.org/?page_id=14You must be logged in to post a comment.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa