SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Ce facem
February 14th, 2009 by admin

Aici poti gasi proiectele “active” ale organizatiei descrise pe scurt. Detalii de zi cu zi din viata acestor proiecte gasesti in conversatia noastra iar daca vrei sa vezi ce am mai facut in trecut, poti sa vizitezi arhivele istorice.

.

VDAY 2009 Ro

In 2009 luam iarasi parte la campania globala VDAY. Suntem partenerii miscarii in Romania anul acesta si vom organiza cateva evenimente in cadrul campaniei locale, pentru a porni o conversatie care tot nu se intampla. Violenta impotriva femeilor exista! Ce e mai rau e ca nici macar nu vorbim despre asta. E momentul sa trecem de la monolog la dialog, de la rusine la actiune. Viziteaza site-ul proiectului pentru mai multe detalii despre ce vom face noi si despre ce poti face tu.

Europe for all

Suntem parteneri cu organizatii din Spania, Grecia, Turcia, Spania si Italia intr-o initiativa de a explora si adresa problemele culturale ale tinerilor imigranti din cele 5 tari, folosind metode artistice de participare si explorare a culturii. Cel putin 100 de tineri imigranti de generatia a-2-a din cele 5 tari vor fi implicati in ateliere artistice in care vor explora probleme de identitate etnica si diversitate culturala, vor participa la un festival transnational in Grecia care sa promoveze problemele de cetatenie pe care le au imigrantii in europa si impreuna vor genera o campanie de informare prin care sa comunice catre alti tineri toate aceste teme.


Leave a Reply

http://www.24hbaraka.org/?page_id=16You must be logged in to post a comment.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa