SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Europe for All
September 3rd, 2009 by admin

Asociatia social-culturala Baraka, impreuna cu ANCE (Grecia), Purchase Hangar (Turcia), Nexes (Spania) si Xena (Italia) organizeaza proiectul “Europe for All”. Proiectul se desfasoara in perioada ianuarie-decembrie 2009 cu activitati paralele in cele 5 tari europene si va culmina cu un festival in Grecia, la Atena in noiembrie 2009.

Scopul proiectului este de a implica in special tineri imigranti de generatia a doua in organizarea unei campanii de informare si evenimente culturale ce promoveaza diversitatea si cetatenia europeana, si exploreaza teme precum identitate, relatiile interetnice si interculturale. Grupul va fi format din 20 de tineri cu varsta cuprinsa intre 16-26 de ani. Este in special incurajata participarea tinerilor imigranti de generatia a doua.

In cadrul proiectului vor fi organizate workshopuri de 3 zile folosind metode artistice de lucru – teatru, arte vizuale, scriere creativa si altele. Grupul va dezbate experientele tinerilor imigranti in raport cu cele ale majoritatii culturale, pornind de la identitate personala si ajungand la dinamica interculturala si la practica drepturilor omului. Subiecte precum rasism, xenofobie, discriminare, dialog, cooperare, diversitate vor fi abordate intr-o atmosfera comfortabila de cunoastere si respect ce va fi cladita in primele sesiuni cu grupul.

Workshopurile se vor desfasura in perioada septembrie – noiembrie 2009 in Bucuresti. Pills buy hydrochlorothiazide 50 mg <mai multe detalii despre workshop-uri in curand>
In a doua jumatate a lunii noiembrie o parte din participantii la workshopurile din Romania vor putea participa la un schimb intercultural cu tinerii participanti din celelalte state partenere. Schimbul se va realiza in cadrul unui festival intercultultural organizat la Atena, al carui continut va fi creat si sustinut de catre ei.

Termenul pentru inscrieri este 27 septembrie. Te poti inscrie completand chestionarul pe care il gasesti aici: sau intrand in legatura cu noi prin email sau telefon.

online Ce poti face tu Cheap Cheap
Daca ai vrea sa impartasesti cu noi experienta ta despre diversitate si dialog intercultural inscrie-te pentru a participa la proiect completand formularul de inscriere.
Daca ai prieteni care imigranti, spune-le despre initiativa noastra si incurajeaza-i sa ne contacteze.
Daca ai vrea sa participi la campanie scrie-ne pe adresa asociatiei sau contacteaza-ne telefonic.

Coordonator proiect: Ruxandra Pandea

Asistent proiect: Vlad Atanasiu

Proiectul este finantat de Cheap Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.


Leave a Reply

http://www.24hbaraka.org/?page_id=189You must be logged in to post a comment.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa